דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> אמפנדה
 
אמפנדה / EX-NEWYORKER
 

לפי מתכון של רות סירקיס הארגנטינאית
(יותר נכון של אלילת מטבח ארגנטינאית, שקראו לה: דוניה פטרונה)

הבצק

½ ק"ג קמח
100 גר' חמאה
1 ביצה
כפית שטוחה מלח (תוספת שלי)
מים - "כמה שתופס" עד ליצירת בצק "נעים" - נכנס לי קצת פחות מכוס מים

מילוי טונה שלי

קופסת טונה בשמן מסוננת (160 גרם לפני סינון)
קופסת סלט טונה - 160 גרם (אני אוהבת את של נון)
חופן זיתים ירוקים חתוכים גס
כפית אריסה (אפשר פחות או יותר לפי הטעם) - לא חובה
2 ביצים קשות חתוכות לקוביות קטנות

אופן ההכנה

מחלקים את הבצק לכדורים (יצאו לי 13)
מועכים עם היד כל כדור
מניחים מילוי במרכז וסוגרים לאמפנדה
מטגנים בשמן עמוק
 
 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים