דף הבית >> בשר ועוף >> אצבעות מקסיקניות
 
אצבעות מקסיקניות / אוונגארד (סם)
 

מצרכים

ק"ג שניצל עוף חתוך לרצעות
בצק בירה
רוטב צ'ילי מתוק
חסה

בצק בירה

250 גרם קמח
מעט מלח
כוס בירה בהירה
2 ביצים

אופן ההכנה

מנפים את הקמח לקערה מוסיפים מלח, ביצה, מחצית
מכמות הבירה ומערבבים לבלילה חלקה.
מוסיפים את הבירה שנותרה ובוחשים.
מכסים ושומרים בצד (בקיץ שומרים במקרר) לחצי שעה עד שעה

מוסיפים את רצועות העוף לבלילת הבירה ומשרים חצי שעה נוספת במקרר.
מטגנים בשמן עמוק וחם להזהבה.
מניחים בקערה עם נייר סופג לספיגת שמן עודף.

מומלץ להגיש על מצע חסה קצוצה עם רוטב צילי מתוק בצד.

* אפשר להכין עם פילה עוף ואין צורך לחתוך.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים