דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> בורגול
 
בורגול 
 

המצרכים

500 גרם בורגול גס
3 כוסות מים
1 בצל גדול
3-4 כפות שמן (קנולה/סויה) לטיגון הבצל
כף אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
בהרט

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים לשקיפות
מוסיפים את הבורגול ומערבבים
מוסיפים את המים והתבלינים ושוב מערבבים
מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות
מכבים את האש מכסים את הסיר ומשאירים
מכוסה 20 דקות.

הגשה

* אפשר להגיש כתוספת לתבשילים עם רוטב
* אפשר להגיש עם שקדים/פיסטוקים/צנוברים וצימוקים
  מטוגנים קלות במעט שמן
* אפשר להגיש עם יוגורט/שמנת
* אפשר לערבב עם ירקות מוקפצים

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים