500 גרם בורגול גס
3 כוסות מים
1 בצל גדול
3-4 כפות שמן (קנולה/סויה) לטיגון הבצל
כף אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
בהרט
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים לשקיפות
מוסיפים את הבורגול ומערבבים
מוסיפים את המים והתבלינים ושוב מערבבים
מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות
מכבים את האש מכסים את הסיר ומשאירים
מכוסה 20 דקות.
הגשה
* אפשר להגיש כתוספת לתבשילים עם רוטב * אפשר להגיש עם שקדים/פיסטוקים/צנוברים וצימוקים
מטוגנים קלות במעט שמן * אפשר להגיש עם יוגורט/שמנת * אפשר לערבב עם ירקות מוקפצים