דף הבית >> בשר ועוף >> בייליק פיישלך
 
"דגים ממולאים" מנתחי חזה עוף - בייליק פיישלך
 

המקור נלקח מספר בישול לצערי לא זוכרת איזה

המצרכים לקציצות

1 ק"ג נתחי חזה עוף
2 בצלים גדולים
2 פרוסות לחם מושרות וסחוטות
3 ביצים טרופות
2 כפות שמן
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
1-2 כפות פרורי לחם לפי הצורך

המצרכים לציר

2 כפות שמן
2 בצלים בינוניים פרוסים
5-6 כוסות מים
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
2 גזרים פרוסים באלכסון
20-24 חצאי שקדים קלופים (אני לא שמה)
1-2 כפות סוכר

אופן ההכנה

מתחילים בהכנת הציר
יוצקים את השמן לסיר שטוח ומאדים קלות את פרוסות הבצל תוך
כדי ערבוב עד שהן מקבלות גוון זגוגי.
יוצקים לסיר את המים, מוסיפים את פרוסות הגזר, מתבלים במלח,
פלפל וסוכר ומבשלים יחד במשך 10 דקות.

טוחנים את הבשר והבצל ולבסוף את הלחם. מוסיפים את כל שאר המצרכים.
מערבבים היטב, צרים קציצות מאורכות כביצים גדולות ומכניסים לציר הרותח.
מבשלים את הקציצות במשך חצי שעה על להבה קטנה, מוסיפים את השקדים
ומבשלים במשל 10 דקות נוספות, בסיר לא מכוסה לאידוי חלקי של הנוזלים.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים