| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> בקלאווה מפילאס |
|
בקלאווה מפילאס
|
|
|
חבילת בצק פילאס
מילית
250 גרם אגוזים
100 גרם שקדים טחונים
2 כפות סוכר
כף קינמון
½ - ¼ כפית הל (אפשר לשחק בכמות או בכלל לא אם לא אוהבים)
משמנים את התבנית, שמים שכבת בצק בגודל התבנית
מעל משטחים את המילית
מכסים בשכבה נוספת של הבצק מורחים בשמן וחותכים למנות.
אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 35 דקות עד שמשחים יפה.
סירופ
½ 1 כוסות סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לבשל 10 דקות אחרי הרתיחה ולקרר
שופכים סירופ קר על בקלאווה חמה
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|