| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> בראוניז |
|
בראוניז נוטלה / בוטנסקי
|
|
|
המצרכים
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
115 גרם נוטלה/שחר
100 גרם סוכר
2 ביצים
70 גרם קמח
1 כפית תמצית ווניל
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
להמיס שוקולד וחמאה.
להוסיף את כל המצרכים למעט הקמח ולערבב היטב
להוסיף את הקמח ולערבב עד שנקלט. לא לערבב יותר מידי
יוצקים לתוך 12 מנז'טים מס' 4 שהונחו בתבנית מאפינס
אופים 15-20 דקות בתנור שחומם ל- 170 מעלות.
* אצלי 17 דקות בול, לא לייבש את הבראוניז.
* ניתן להוסיף תלולית קטנה של חמאת בוטנים על כל אחד (כחצי כפית)
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|