דף הבית >> בשר ועוף >> בשר עם שעועית בובעס ותפו"א
 
בשר עם שעועית בובעס ותפו"א
 

המצרכים

1 בצל גדול קצוץ
6 שיני שום פרוסות
500 גרם שעועית גדולה (בובעס) מושרת לילה
בשר (אני אוהבת ראש, שריר, שפונדרה)
6 תפו"א אדמה בינוניים קלופים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה פפריקה חריפה
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

מכניסים לסיר לחץ את כל המצרכים לפי הסדר הרשום
מוסיפים מים עד כיסוי סוגרים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית ½1 שעות
לאחר שחרור הלחץ פותחים את הסיר טועמים מתקנים תיבול ומוספים
2-3 שיני שום כתושות.

* אפשר להכין גם עם חומוס, מזכיר בטעם חמין.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים