| דף הבית >> בשר ועוף >> גידים עם חומוס |
|
גידים עם חומוס / עוגיה
|
|
|
המצרכים
500 גרם חומס מושרה
ק"ג גידים נקיים חתוכים לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 בצל גדול קצוץ
כף כמון
שיני שום קלופות מראש שום אחד
כף פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן ומוסיפים
את שאר המצרכים מכסים במים כ- 2 ס"מ מעל הכבודה
ומבשלים עד שמוכן.
* אני אוהבת להוסיף לזה בשר ראש/זנב/שריר ולבשל בסיר לחץ שעה-שעה וחצי.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|