משרים את החזה חצי שעה בביצה, פפריקה חריפה ומתוקה,
מלח, שום כתוש.
למוקפצים
1 בצל גדול פרוס דק לחצי טבעות
2 גזרים פרוסים דק עם הקולפן
רבע כרוב פרוס דק
1פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
מקפיצים את הירקות במעט שמן
מתבלים ברוטב סויה, רוטב צ'לי מתוק חריף ורוטב סצ'ואן.
אופן הכנת הגלילות
על כל פרוסת חזה מניחים שכבה של מוקפצים ומגלגלים הדוק עד כמה שאפשר,
טובלים את הגלילות בפרורי לחם מתובלים (מלח, פפריקה חריפה ומתוקה, שום גרוס)
סוגרים עם קיסם שלא התפרק בטיגון ומטגנים בשמן חצי עמוק על להבה בינונית.
* אפשר למלא במה שאוהבים