1 ק"ג קמח
1 כוס מים
3 מרגרינה - 600 גרם (מומסת)
2 אבקת אפייה
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים עד שנוצר כדור
מחלקים את הבצק ל- 8 חלקים
כל חלק מרדדים על משטח מקומח לעלה בגודל 20X30 ס"מ +-
מורחים ממרח תמרים מגלגלים לרולדות וחותכים לפרוסות
בעובי של כ- ½ 2-1 ס"מ.
מסדרים בתבנית על ניר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות כ- 20-25 דקות עד השחמה קלה.
מקררים ומפדרים באבקת סוכר.
* יוצאות 2 תבניות * אפשר למלא בממרח שוקולד, ריבות, להוסיף קוקוס, אגוזים קצוצים ...