דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> גרטן
 
גרטן 
 

המצרכים

2 תפו"א גדולים פרוסים
2 בטטות גדולות פרוסות
חמאה לשימון התבנית

בלילה

1 שמנת מתוקה
3 קוביות (דורות או טרי) של בזיליקום או שמיר
מלח
פלפל שחור גרוס
3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

משמנים תבנית בחמאה מסדרים את פרוסות הבטטות ותפו"א
מערבבים את כל מצרכי הבלילה ושופכים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שמשחים.
אם משחים ועדיין לא מוכן מכסים בניר כסף וממשיכים לאפות עד שמוכן.


* אפשר להכין רק מתפו"א או רק מבטטה.
* אני מכינה לפעמים עם תפו"א שבושלו קודם יוצא מעדן.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים