2 תפו"א גדולים פרוסים
2 בטטות גדולות פרוסות
חמאה לשימון התבנית
בלילה
1 שמנת מתוקה
3 קוביות (דורות או טרי) של בזיליקום או שמיר
מלח
פלפל שחור גרוס
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
משמנים תבנית בחמאה מסדרים את פרוסות הבטטות ותפו"א
מערבבים את כל מצרכי הבלילה ושופכים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שמשחים.
אם משחים ועדיין לא מוכן מכסים בניר כסף וממשיכים לאפות עד שמוכן.
* אפשר להכין רק מתפו"א או רק מבטטה. * אני מכינה לפעמים עם תפו"א שבושלו קודם יוצא מעדן.