דף הבית >> דגים >> דג סלמון בעשבי תיבול
 
דג סלמון בעשבי תיבול
 

המצרכים

פילה סלמון פרוס למנות / פרוסות (קפוא בוואקום)
2/3 כוס שמן זית
מיץ מלימון קטן סחוט
4 שיני שום כתוש

תערובת תבלינים יבשים

רוזמרין
פטרוזיליה
כוסברה
טימין
מיורן
זעתר
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

יוצקים 1/3 כוס שמן זית לתבנית (אפשר להניח ניר כסף בתחתית תבנית)
מניחים את פרוסות הסלמון, מורחים את נתחי הדג בשום כתוש, מתבלים בתערובת התבלינים, יוצקים מעל את מיץ הלימון ו- 1/3 כוס שמן זית מעסים את פרוסות הדג שיהיה מרוח בתבלינים בכל הצדדים.
מעל מפזרים מעט מלח גס, מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות 20 דקות.


* השמן המתובל שנשאר בתבנית הוא מעדן. כמה פיתות/לחם טרי
  ולהתחיל לנגב (:
 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים