½ 1 ק"ג נתחי דג נסיכת הנילוס (או כל דג אחר שאוהבים)
2 פלפלים אדומים גדולים פרוסים לרצועות דקות
1-2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לטבעות / 3 קוביות צ'לי קצוץ של דורות
ראש שום מקולף ופרוס
צרור כוסברה קצוצה (שקית שלמה של סופר)
1 כפית כורכום
1 כפית קימל טחון
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
½ כוס שמן
2 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר רחב מסדרים מחצית מכמות הפלפלים הכוסברה והשום.
מניחים את הדגים ומעל מסדרים את המחצית השנייה של הפלפלים הכוסברה והשום.
מוסיפים את התבלינים יוצקים לסיר את השמן והמים מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל
על להבה בינונית שעה-שעה ורבע.
במהלך הבישול טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.