150 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
40 גרם סוכר
50 גרם חמאה מומסת
1 ביצה
250 מ"ל חלב
קורט מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים לעיסה אחידה ללא גושים ומשאירים למנוחה של 15 דקות.
בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה לטוסטר וופלים המחומם.
אופים כ- 4 דקות עד שהוופלים מקבלים צבע זהוב.
לערבב בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
בקערה נפרדת טורפים את הביצה והחלב.
מוסיפים את בלילת החלב לתערובת הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת
בלילה אחידה ללא גושים.
מוסיפים את החמאה המומסת לבלילה ומערבבים.
בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה לטוסטר וופלים המחומם.
אופים כ- 4 דקות עד שהוופלים מקבלים צבע זהוב.