דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> וופל בלגי
 
וופל בלגי - שני מתכונים מומלצים
 

וופל בלגי קריספי / מירבלי (מירב אדרי)

המצרכים (6 וופלים מרובעים)

150 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
40 גרם סוכר
50 גרם חמאה מומסת
1 ביצה
250 מ"ל חלב
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים לעיסה אחידה ללא גושים ומשאירים למנוחה של 15 דקות.
בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה לטוסטר וופלים המחומם.
אופים כ- 4 דקות עד שהוופלים מקבלים צבע זהוב.

---

וופל בלגי / מהבלוג "פשוט וטעים"

המתכון נלקח מכאן: קישור

המצרכים (6 וופלים מרובעים)

1 כוס קמח (140 גרם)
½ 1 כפיות אבקת אפייה
¼ כפית מלח
½ 1 כפות סוכר לבן
1 ביצה טרופה קלות
1 כוס חלב (240 מ"ל)
2 כפות (28 גרם) חמאה מומסת

אופן ההכנה

לערבב בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
בקערה נפרדת טורפים את הביצה והחלב.
מוסיפים את בלילת החלב לתערובת הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת
בלילה אחידה ללא גושים.
מוסיפים את החמאה המומסת לבלילה ומערבבים.
בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה לטוסטר וופלים המחומם.
אופים כ- 4 דקות עד שהוופלים מקבלים צבע זהוב.
 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים