דף הבית >> כבושים >> זיתים שחורים כבושים
 
זיתים שחורים כבושים / אתגר (גדי)
 

חורצים את הזיתים (שחורים בלבד) עם סכין
שוטפים אותם ולא מיבשים

מכניסים את הזיתים לצנצנת עם מלח במשקל של עשירית ממשקל הזיתים
כל יום במשך שבוע מערבבים את הזיתים כמה פעמים במשך היום
בסוף השבוע הם מוכנים לאכילה.

אם הזיתים מלוחים מידי ניתן לשטוף אותם
ניתן לשמור את הזיתים בשמן זית / יין אדום / במיץ שניגר בזמן הכבישה.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים