דף הבית >> סלטים >> חומוס שעועית
 
חומוס שעועית
 

המצרכים

½ ק"ג שעועית לבנה מושרת
1 בצל חצוי
כף שמן
כף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

שמים הכל בסיר מכסים במים 5 ס"מ מעל השעועית
ומבשלים עד ריכוך.
מוצאים את הבצל מסננים את השעועית ומועכים עם מועך פירה
מוסיפים מעט שמן ומתבלים ב- מלח ופלפל שחור.

בהגשה מוסיפים בצל קצוץ.


* את הנוזלים שמבשלים את השעועית אפשר לאכול כמרק יחד עם קצת
  שעועית שנשאיר ונמעך בתוך המרק ונתבל לפי הטעם.
* אני מבשלת את השעועית בסיר לחץ כ- 50 דקות
 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים