350 גרם קמח תופח (½ 2 כוסות)
כף סוכר
2 ביצים
200 גרם חמאה/מרגרינה
המצרכים לציפוי
350 גרם ריבת תפוזים
50 גרם קוקוס
200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
מכניסים את מצרכי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים את הבצק על ניר אפיה בתבנית בגודל 35*25 +-
מרככים את הריבה במיקרו כדקה.
מצפים את הבצק בריבה זורים מעל את הקוקוס ועל הקוקוס מפזרים את האגוזים הקצוצים.
עם היד מהדקים מעט את האגוזים לריבה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות.