500 גרם חומס מושרה
כק"ג וחצי בשר (שפונדרה, שריר, ראש ...)
4-5 פרוסות רגל פרה/עגל
1 בצל גדול קצוץ
תפו"א קטנים שלמים (כמה שרוצים)
ביצים (כמה שרוצים)
כף כמון
ראש שום שלם חצוי לרוחב
כף פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן להזהבה קלה מוסיפים את שאר המצרכים
מכסים במים עד כיסוי מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על הגז.
מכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 120 מעלות
לכל הלילה עד הארוחה.
לפני שהולכים לישון בודקים שלא חסרים מים טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.