| דף הבית >> סלטים >> חצילים בתחמיץ פיקנטי |
|
חצילים בתחמיץ פיקנטי
|
|
|
המצרכים
2 חצילים פרוסים עם הקליפה לפרוסות או קוביות גדולות
תחמיץ
2/3 כוס חומץ
1/3כוס מים
אריסה
שום כתוש
מלח
מעט סוכר
אופן ההכנה
מטגנים את החצילים ושמים במסננת כ- שעה שעתיים לניקוז השמן
מערבבים את כל מרכיבי התחמיץ ושופכים על החצילים.
* אפשר להוסיף רצועות של פלפל אדום קלוי
* בהגשה אפשר לפזר מעל קצת פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|