| דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> חצילים וקישואים ברוטב טריאקי |
|
חצילים וקישואים ברוטב טריאקי
|
|
|
המצרכים
חצילים וקישואים (כמות כמה שרוצים)
רוטב
רוטב טריאקי
מעט מים לדילול
שום כתוש
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חותכים את החצילים והקישואים לקוביות גדולות מטגנים או אופים עד השחמה
מעבירים לקערה יוצקים מעל את הרוטב מערבבים ומקשטים בשומשום וואסבי / קלוי
באפיה מערבבים את החצילים והקישואים עם מעט שמן מכניסים
לתנור שחומם ל- 200 מעלות טורבו עד השחמה ומערבבים עם הרוטב.
* אני משתמשת ברוטב טריאקי של אוסם (לא אוהבת את קיקומן)
* אפשר להכין רק קישואים או רק חצילים.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|