דף הבית >> דגים >> חריימה
 
חריימה
 

המצרכים

½1-1 ק"ג דגים (6-8 נתחים)
1/3 כוס שמן זיתולה
5 שיני שום כתושות
100 גרם רסק עגבניות
כפית פפריקה חריפה
כף פפריקה מתוקה
כפית קימל טחון
כפית כמון
מלח
כוס מים

אופן ההכנה

בסיר רחב מטגנים את השום הכתוש בשמן על אש קטנה כחצי דקה
מוסיפים את שאר החומרים מערבבים ומעל מסדרים את הדגים.
מבשלים בסיר מכוסה (להשאיר פתח קטן) כ- 30 דקות.
במידה והרוטב לא מכסה את הדגים להפוך את הדגים פעם אחת אחרי 15 דקות בישול.

* דגים מתאימים: בורי, קורבינה, נסיכת הנילוס, לוקוס, סלמון…
* אפשר לשחק בכמות הפפריקה החריפה לפי החריפות שאוהבים.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים