| דף הבית >> סלטים >> טאבולת כרובית |
|
טאבולת כרובית / ארז קומורובסקי (כמו שאני הכנתי)
|
|
|
המצרכים
1 כרובית בינונית מגורדת במגרדת גסה / * מעבד מזון
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי צרור נענע קצוצה
קופסת עירית קצוצה / 5 בצלים ירוקים (רק החלק הירוק)
¼ כוס שמן זיתולה (שמן זית+שמן קנולה)
מיץ לימון סחוט מלימון וחצי
½ כפית שטוחה מלח גס
פלפל שחור גס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל המצרכים משהים כרבע שעה לספיגת טעמים
טועמים ומתקנים תיבול במידה הצורך.
* הכי קל ומהיר זה לפרק את הכרובית לפרחים להכניס למעבד מזון
ולגרוס עד שהכרובית מתפרקת כמו קוסקוס.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|