דף הבית >> בשר ועוף >> טבחה
 
טבחה
 

המצרכים

½ ק"ג שעועית לבנה מושרת
כ- ½ 1 ק"ג בשר בקר (שריר, ראש, קשתית, אוסובוקו)
3 בצלים גדולים קצוצים
1/3 כוס שמן
200 גרם רסק עגבניות
6 כוסות מים

תבלינים

10 שיני שום קצוצות
כפית פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
כף פפריקה חריפה
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
קורט סוכר
כפית מלח
1/2 כפית קינמון טחון

אופן ההכנה

בסיר רחב ועמוק
מטגנים את הבצל ב- 1/3 כוס שמן להזהבה קלה
מוסיפים את התבלינים ומערבבים כדקה על האש
מוסיפים את הבשר ומערבבים כדקה
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים
מוסיפים את השעועית המושרת והמים
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהבשר והשעועית מוכנים
והתבשיל מסמיך כ- 4 שעות על אש בינונית נמוכה.
לטעום ולתקן תיבול במידה וצריך.

* טעים להגיש על קוסקוס/אורז אך גם בלי תוספות התבשיל טעים (:
* אכלתי תבשיל דומה אצל מסעדת צ'צ'ו בנתניה והייתי חייבת לנסות
  לשחזר לטעמי זה זה (:
* רצוי לבשל על תחתית לפיזור חום למניעת חריכה בתחתית הסיר.
* פעם הבאה אוסיף גם כמה פרוסות של רגל.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים