דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> טרין חצילים
 
טרין חצילים
 

המצרכים ואופן ההכנה

2 חצילים פרוסים לאורך בעובי כחצי ס"מ
מורחים את החצילים בשמן זית מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס
אופים על ניר אפיה או על רשת התנור בתנור שחומם ל- 200 מעלות טורבו
כ- 20 דקות עד להשחמה.

3 פלפלים אדומים קלויים בתנור על נייר אפיה ב- 200 מעלות טורבו עד שרכים ומושחמים.
לאחר הקלייה מניחים בכלי סגור לחצי שעה, מקלפים ומחלקים לרבעים.

תערובת גבינות למילוי

500 גרם גבינה לבנה רכה 9% מסוננת לילה במקרר
1 מיכל גבינת נפוליאון בטעם טבעי
5 קוביות בזיליקום של דורות או בזיליקום טרי קצוץ
כפית שום כתוש

מערבבים לתערובת אחידה

ההרכבה

מרפדים תבנית אינגליש קייק בניר כסף, מסדרים את פרוסות החצילים בחפיפה
אחת ליד השנייה כך ששולי החצילים כלפי חוץ.
מניחים מחצית מתערובת הגבינות על החצילים, מעל מסדרים שכבה של פלפלים
קלויים מעל את המחצית השנייה של הגבינות.
מקפלים את שולי החצילים כלפי פנים ומעל מניחים פרוסות חצילים לסגירה
עוטפים בניר כסף ומכניסים למקרר לפחות ל- 3 שעות להתיצבות.

בהגשה הופכים את הטרין על צלחת הגשה ופורסים לפרוסות.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים