1 חבילה בישקוטים (חבילה וחצי- 300 גרם)
1 חבילה פילדלפיה (2 נפוליאון)
2 שמנת מתוקה (3 שמנת מתוקה)
½ כוס סוכר (כוס סוכר)
¼ כוס יין אדום מתוק (ברנדי)
2-3 כפות ליקר (ליקר תפוזים )
קקאו לקישוט
קפה עם חלב די חזק בערך שני מאגים לצורך טבילת הבישקוטים
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת מתוקה ומניחים בצד.
מקציפים את הגבינה עם הסוכר כשאוורירי מוסיפים את שאר חומרי הטעם
ומקפלים פנימה את השמנת מתוקה המוקצפת.
טועמים ומתקנים טעמים לפי הטעם.
מסדרים בתבנית בשכבות
שכבת בישקוטים טבולים בקפה בצד אחד
מחצית מתערובת המילוי
שכבת בישקוטים טבולים בקפה בצד אחד
מחצית שנייה של תערובת המילוי
שמים קקאו לא ממותק במסננת קטנה כמו של תה ובוזקים על העוגה
מכניסים למקרר לכמה שעות להתיצבות.
* הכמויות לפי המתכון המקורי מתאימות לתבנית בגודל 20*30
לעוגה גדולה יותר 30*30 אני מגדילה כמויות לפי הפירוט בסוגריים.