דף הבית >> סלטים >> כבד קצוץ
 
כבד קצוץ
 

המצרכים

חצי ק"ג כבדי עוף
2 בצלים גדולים קצוצים
4 ביצים קשות
מלח
פלפל שחור
שמן בנדיבות

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל בשמן עד לשקיפות מוסיפים את הכבדים
וממשיכים לטגן עד שהכבד מוכן לא יותר מידי שלא יתייבש.

טוחנים הכל במטחנת בשר כולל הביצים והתבלינים
טועמים ומתקנים תיבול.

בהגשה אני מוסיפה בצל חי קצוץ (לא חובה)


* מי שאוהב את הכבד קצוץ כממרח לטחון במעבד מזון.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים