חבילה קטנה של פסטה ריבועים מבושלת לפי הוראות היצרן.
4 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים בשמן (שמן בנדיבות)
500 גרם כוסמת
5 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מכניסים למחבת עמוקה 500 גרם ( 2.5 כוסות) כוסמת וקולים עד שהיא חמה
ויש ריח באוויר.
מוסיפים 5 כוסות מים ו- 2 כפיות שטוחות מלח מרתיחים ומבשלים על להבה בינונית
עד שכל המים נספגים כ- 20 דקות.
כשהכוסמת מוכנה מוסיפים את הפסטה, הבצל המטוגן כולל השמן, מערבבים מתבלים
בפלפל שחור ומלח במידת הצורך.