דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> כעכים מלוחים
 
כעכים מלוחים / אמא של טופיפי
 

המצרכים

½ ק"ג קמח
1 שקית אבקת אפיה
150 גרם מרגרינה
¼ כוס שמן
½ כפית מלח (שמתי כפית וחצי מלח)
½ כוס מים מהברז (להוסיף לפי הצורך עד שהבצק נהיה נעים ורך)
כפית קימל
כפית ינסון (אניס, בישבש)

אופן ההכנה

לשים את כל המצרכים היטב ונותנים לבצק לנוח ¼ שעה על השיש.
יוצרים כעכים / אצבעות מורחים בביצה מפזרים / טובלים בשומשום
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהכעכים משחימים.

* הכנתי את הבצק במעבד מזון.
* אפשר לגוון עם קצח בבצק.
 


 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים