½ ק"ג קמח
1 שקית אבקת אפיה
150 גרם מרגרינה
¼ כוס שמן
½ כפית מלח (שמתי כפית וחצי מלח)
½ כוס מים מהברז (להוסיף לפי הצורך עד שהבצק נהיה נעים ורך)
כפית קימל
כפית ינסון (אניס, בישבש)
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים היטב ונותנים לבצק לנוח ¼ שעה על השיש.
יוצרים כעכים / אצבעות מורחים בביצה מפזרים / טובלים בשומשום
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהכעכים משחימים.
* הכנתי את הבצק במעבד מזון. * אפשר לגוון עם קצח בבצק.