| דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> לזניה |
|
לזניה חלבית
|
|
|
המצרכים
קערה א' - לבן
1 גביע קוטג'
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
קערה ב' - אדום
200 גרם רסק עגבניות
¼ כוס שמן
¼ כוס מים
½ כפית סוכר
1 כף אריסה מתוקה
אורגנו
פפריקה מתוקה וחריפה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
בתבנית קטנה (20*30 +-) מסדרים בשכבות
עלי לזניה
רוטב לבן
רוטב אדום
בסדר הזה 3 פעמים
את השכבה העליונה מכסים בפרוסות גבינה צהובה
מכסים את התבנית בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות
ל- 30 דקות. מורידים את ניר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ- 30 דקות להשחמה.
* את עלי הלזניה אני משרה 5 דקות במים רותחים.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|