דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> לזניה
 
לזניה חלבית
 

המצרכים

קערה א' - לבן

1 גביע קוטג'
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס

קערה ב' - אדום

200 גרם רסק עגבניות
¼ כוס שמן
¼ כוס מים
½ כפית סוכר
1 כף אריסה מתוקה
אורגנו
פפריקה מתוקה וחריפה
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

בתבנית קטנה (20*30 +-) מסדרים בשכבות

עלי לזניה
רוטב לבן
רוטב אדום

בסדר הזה 3 פעמים

את השכבה העליונה מכסים בפרוסות גבינה צהובה

מכסים את התבנית בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות
ל- 30 דקות. מורידים את ניר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ- 30 דקות להשחמה.


* את עלי הלזניה אני משרה 5 דקות במים רותחים.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים