דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> לזנית ירקות
 
לזניית ירקות
 

המצרכים

9 עלי לזניה (3 לכל קומה)
שקית לקט ירקות (800 גרם-ק"ג)
50 גרם פרמזן מגורר

לרוטב

1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
שקית מרק פטריות נמס בכוס
250 גרם גבינה צהובה עמק מגורדת
מלח
פלפל שחור גרוס

מערבבים הכל יחד

אופן ההכנה

מניחים בתבנית בגודל 20*30 +-
3 עלי לזניה *
מעל מפזרים 1/3 שקית לקט ירקות
מעל לקט הירקות 1/3 מכמות הרוטב
חוזרים בסדר הזה 3 פעמיים
השכבה האחרונה מסתיימת ברוטב
מעל מפזרים 50 גרם פרמזן מגורר

מכסים את התבנית בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות
ל- 30 דקות. מורידים את ניר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ- 30 דקות להשחמה.

* את עלי הלזניה אני משרה 5 דקות במים רותחים.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים