½ ק"ג קמח
כפית סוכר
כפית מלח
כפית גדושה גרגירי כוסברה קלויים (קולים במחבת דקות ספורות)
כף שמרים יבשים
¼ כוס שמן
כוס ורבע מים פושרים (להוסיף את המים לפי הצורך)
לשים את הבצק (מיקסר, ידנית, אופה לחם)
מתפיחים עד הכפלה או במקרר כ- 10 שעות.
פותחים את הבצק עם הידיים מפזרים מעל את גרגרי הכוסברה
מעל מסדרים את הפלפלים ומעל הפלפלים את הגבינה צהובה.
מגלגלים כרולדה ומעצבים לכיכר מתפיחים את הכיכר חצי שעה,
חורצים חתכים ומתפיחים עוד חצי שעה.
מלטפים את הכיכר עם ידיים רטובות ומצפים בשומשום קלוי /קצח/פישתן...
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות עד ששחום ומוכן.