דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> ליקר שוקולד
 
ליקר שוקולד (ללא ביצים) / מקדמיה
 

המצרכים

4 כוסות סוכר
4 כוסות מים
4 כפות קקאו
4 כפות נס קפה
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

מכניסים את כל המצרכים לסיר ומבשלים עד שהסוכר והשוקולד נמסים.
בוחשים היטב ומצננים.
לאחר הצינון מוסיפים 2 כוסות אלכוהול 95%.
יוצקים לבקבוקים ומאפסנים מחוץ למקרר.

שינויים שלי

הכנתי עם 200 גרם שוקולד והוספתי אחרי צינון ל- 500 מ"ל ליקר
250 מ"ל שמנת מתוקה זה משדרג מאד! מאפסנים במקרר.


 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים