דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> מאפה גבינות ואנטיפסטי
 
מאפה גבינות ואנטיפסטי
 

הבצק

350 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה
1 גביע שמנת (200 גרם)

לשים את כל המצרכים לבצק אחיד (הכי פשוט וקל לעבד במעבד מזון עד שנוצר כדור)
מאחסנים את הבצק שעה במקרר

מילוי

250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת

אנטיפסטי

1 חציל פרוס
5 פלפלים חצויים בשלל צבעים

משמנים תבנית בשמן זית מסדרים את פרוסות החציל וחצאי הפלפלים בשכבה אחת
מזליפים מעל שמן זית מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס
אופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות טורבו עד שהירקות משחימים.

בלילה

2 ביצים
מלח
פלפל שחור
חלב (עד שפת הכוס)

שמים הכל בכוס ממלאים בחלב עד שפת הכוס ומערבבים

אופן ההכנה

מחלקים את הבצק לשניים
מניחים ניר אפייה בתבנית (גודל 27(33*
משטחים חלק אחד מהבצק בתבנית

מסדרים מעל הבצק שכבות לפי הסדר
שכבה של פלפלים
שכבה של גבינה הבולגרית
שכבה של חצילים
שכבה של גבינה הצהובה

מרדדים את החלק השני של הבצק על נייר אפייה ומכסים
חותכים לריבועים ויוצקים מעל באופן שווה את הבלילה.
מפזרים שומשום וקצח אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים