דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> מאפה גבינות ותרד אישי
 
מאפה גבינות ותרד אישי / אורן גירון
 

המצרכים ל-18-15 מאפים

6 ביצים
50 גר' (¼ כוס) חרדל דיז'ון
300 גר' תרד מאודה וסחוט
120 גר' חמאה מומסת
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון
200 גר' (½1 כוסות) קמח
20 גר' (2 שקיות) אבקת אפייה
100 גר' גבינת רוקפור מפוררת
100 גר' גבינה בולגרית מפוררת

אופן ההכנה

טוחנים יחד במעבד מזון ביצים, חרדל, תרד, חמאה ותבלינים לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, גבינות ומערבבים.
מזלפים לתבנית שקעים ואופים כ- 12 דקות בחום של 170 מעלות
עד שקיסם הננעץ בתערובת יוצא לח בלבד.

* אני מלאתי תבנית שקעים של 12 עם כף, זמן האפייה אצלי היה כ-17 דקות
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים