2 כוסות בורגול שטוף ומסונן
½ 1 כוסות עדשים ירוקות שטופות ומסוננות
½ 1 - 1 מים רותחים *
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
כמון
כורכום
פלפל שחור
מלח
שמן זית
אופן ההכנה
מרתחים מים בסיר מוסיפים את העדשים מבשלים 20-15 דקות ומסננים.
מטגנים בשמן את הבצל והשום עד להשחמה, מוסיפים את העדשים המסוננות ומערבבים,
מוסיפים את הבורגול ומתבלים מוסיפים את המים ומעבבים שוב.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 20 דקות.
* אני הוספתי ½ 2 כוסות מים רותחים וכף בהרט. טיגנתי צימוקים ופיזרתי מעל.