דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> מוס טונה
 
מוס טונה / לולי
 

המצרכים

2 קופסאות טונה בשמן (בינוניות מסוננות)
1 עגבנייה
1 ביצה קשה
1 בצל
3 כפות מיונז
2 כפות קטשופ
שקית ג'לטין
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

מכינים את הג'לטין לפי הוראות ההכנה על האריזה (בחצי כוס מים/חלב)
מוסיפים את הג'לטין לשאר המצרכים ומערבלים יחד במעבד מזון
עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לכלי מעוצב ומאשפזים במקרר כמה שעות עד להתייצבות המוס.


* אני מוסיפה מיכל אחד של שמנת חמוצה לקראת הסוף כשהתערובת כבר אחידה.
* כשממהרים ניתן להקפיא את המוס לשעה מוציאים מהתבנית ומגישים.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים