דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> מוס מנגו
 
מוס מנגו / אתר פסטו
 

המצרכים

2 מנגו גדולים ובשלים
½ 2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון טרי
1 כוס שמנת מתוקה
2 חלבונים

אופן ההכנה

מקלפים את המנגו ומכניסים את בשר המנגו לבלנדר + הדבש ומיץ הלימון
מעבדים למחית חלקה, מעבירים לקערה.
מקציפים את השמנת מתוקה ומקפלים לתוך מחית המנגו.
מקציפים את החלבונים לקצף גמיש ומקפלים לתערובת המנגו.
יוצקים לכלי הגשה ומאחסנים במקרר.

* בהגשה ניתן לקשט בפלחי מנגו ונענע.
 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים