| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> מוס מנגו |
|
מוס מנגו / אתר פסטו
|
|
|
המצרכים
2 מנגו גדולים ובשלים
½ 2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון טרי
1 כוס שמנת מתוקה
2 חלבונים
אופן ההכנה
מקלפים את המנגו ומכניסים את בשר המנגו לבלנדר + הדבש ומיץ הלימון
מעבדים למחית חלקה, מעבירים לקערה.
מקציפים את השמנת מתוקה ומקפלים לתוך מחית המנגו.
מקציפים את החלבונים לקצף גמיש ומקפלים לתערובת המנגו.
יוצקים לכלי הגשה ומאחסנים במקרר.
* בהגשה ניתן לקשט בפלחי מנגו ונענע.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|