| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> מלאי מתוק |
|
מלאי מתוק / משה בוטנסקי
|
|
|
המצרכים
¾ כוס קמח תירס (השתמשתי בכוס של 240 מ"ל)
500 גרם גבינה לבנה (5% / 9%)
100 גרם שמנת חמוצה
100 גרם חמאה מומסת
3 ביצים
5 כפות סוכר
קורט מלח
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים
יוצקים לתבנית בגודל 20*30 +-
אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 40 דקות
עד שמשחים מעט ומתייצב.
* אוכלים את זה חמים.
* טעים לאכול בתוספת שמנת וסוכר / קונפיטורה.
למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|