| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> מלבי דובדבנים |
|
מלבי דובדבנים
|
|
|
נלקח מכאן <קישור> תורגם ע"י בוטנסקי
המצרכים ואופן ההכנה
צנצנת של דובדבנים משומרים 400 גרם לאחר סינון
מפרישים כוס מיץ ואת השאר מסננים.
שמים בסיר
1 כוס מיץ דובדבנים
¼ כוס סוכר
1 כפית קינמון (לטעמי אפשר לוותר)
2 כפות קורנפלור
מחמים את כל המצרכים על אש בינונית עד שמתחיל להסמיך מוסיפים
את הדובדבנים ומערבבים עד הסמכה טובה.
מחלקים לכלי הגשה (הספיק לי ל- 8 גביעים)
למלבי
2 כוסות חלב
כוס שמנת מתוקה
4 כפות קורנפלור (במקור קמח אורז)
8 כפות סוכר
כפית תמצית ווניל
מכניסים את כל המצרכים לסיר ומבשלים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שמסמיך היטב.
מוזגים מעל הדובדבנים שבגביעים ומצננים היטב!
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|