אביגיל : "מתכון אהוב עלי במיוחד שממלא את הבית ניחוחות של מזאהר (לא מי ורדים) ציפורן וקינמון הוא המערוד, אותן עוגיות קטנות ממולאות בתמרים שהיום מוכרות כמעמולים"
לשים היטב לבצק אחיד ורך.
מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים
כל חלק מרדדים לעלה דק, מורחים מהמלית ומגלגלים צפוף צפוף
בעזרת סכין משוננת חותכים לעוגיות קטנות ומאורכות
מסדרים בתבנית אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות.
בהגשה זורים על המערוד המון אבקת סוכר.
למלית
1 קופסת מחית תמרים
1 כף שמן
1 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן טחון
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
הערות שלי
הכנתי את הבצק במעבד מזון, חילקתי את הבצק ל- 6 חלקים
מלאתי בממרח תמרים עם מעט קינמון, ריבה וקוקוס, ממרח חלבה ואגוזים,
ממרח שוקולד השחר, פרג.