| דף הבית >> מרקים >> מרק אפונה |
|
מרק אפונה |
|
|
בסיר לחץ מטגנים בצל גדול להזהבה
מוסיפים
כפית שום כתוש
½ 1 כוסות אפונה יבשה
4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
¼ צרור כוסברה / 5 קוביות כוסברה של דורות
8 כוסות מים
כף גדושה אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח
כפית שטוחה חוויג' למרק
סוגרים את הסיר ומבשלים 45 דקות אחרי הרתיחה.
לאחר שחרור הלחץ פותחים את הסיר טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
* אפשר כמובן לבשל בסיר רגיל זמן הבישול התארך.
* אם המרק סמיך מידי לטעמכם אפשר לדלל עם מים רותחים.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|