| דף הבית >> מרקים >> מרק ירקות |
|
מרק ירקות |
|
|
המצרכים
1 בצל גדול קצוץ
ירקות מה שיש ומה שאוהבים
גזר, קישוא, כרובית, דלעת, בטטה, תפו"א, סלרי,
בצל, כרוב, כוסברה, פטרוזיליה ...
כף גדושה אבקת מרק עוף
כפית גדושה חוויג'
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן מוסיפים את כל הירקות
ממלאים את הסיר במים כמעט עד הסוף ומביאים לרתיחה
שמים בכוס את התבלינים יוצקים לתוכה מעט מנוזלי המרק
מערבבים שלא יהיו גושים ושופכים למרק
מבשלים שעה- שעה וחצי טועמים ומתקנים תיבול.
חיתוך הירקות איך שאוהבים, פה הגודל לא קובע (:
אפשר להוסיף בשר / עוף לארוחה בשרית.
* מתאים גם כתוספת לקוסקוס
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|