מלח
כף גדושה אבקת מרק עוף
כפית פפריקה מתוקה
כפית חוויג' למרק
פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים בסיר עם שמן (שמן קצת יותר מהרגיל) עד להזהבה
מוסיפים את העגבניות המגוררות וממשיכים לבשל כ- 10 דקות
מוסיפים את הירקות ממלאים במים ומבשלים עד שמבעבע
מנמיכים ללהבה בינונית מוסיפים את התבלינים ומי שאוהב גם כוסברה קצוצה.
רצוי להוסיף למרק 2 חתיכות של עוף כדי להעשיר את הטעמים.
מבשלים כשעה עד שמוכן.
* אני אוהבת להעשיר את המרק במח עצם / בשר / גרונות / עוף.