דף הבית >> מרקים >> מרק רגל עשיר בניחוח תימני
 
מרק רגל עשיר בניחוח תימני
 

המצרכים

1 ק"ג רגל עגל / בקר חתוכה לפרוסות
½1 ק"ג בשר שפונדרה
1 כוס גריסים
½ כוס שעועית לבנה מושרת
1 בצל גדול קצוץ
2 גזרים מגוררים גס
2 קישואים מגוררים גס
1 תפו"א גדול חתוך לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים
כפית חוויג'
2 כפות סחוג (אני משתמשת בסחוג של "ביטון")
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה (כל התהליך בסיר לחץ)

מטגנים את הבצל במעט שמן להזהבה מוסיפים את שאר המצרכים ממלאים מים
כמעט עד סוף הסיר.
סוגרים את הסיר ומבשלים 3 שעות לאחר הרתיחה.

* אני השתמשתי בסיר לחץ בנפח 8 ליטר.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים