2 כוסות קמח
2 חלמונים
2 ביצים שלמות
2 כפות מרגרינה מומסת
קורט מלח
½ כוס מים
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים יחד.
מרתיחים מים מומלחים בסיר רחב.
מניחים את התערובת על מגרדת גסה ומעבירים דרכה
פתיתים לתוך המים הרותחים.
או מכניסים את העיסה לשקית, גוזרים מעט את קצה השקית ובעזרת
האצבע מורידים למים את נטיפי הנוקדלי. (תודה לטופיפי על הרעיון)
מבשלים מספר דקות עד שהפתיתים צפים ומוציאים בכף מחוררת.
* הנוקדלי מתאימים מאד כתוספת לצלי בשר / עוף והעשרה של מרקים.