דף הבית >> בשר ועוף >> נטו שפונדרה (אסדו)
 
נטו שפונדרה (אסדו)
 

המצרכים

1 – ½ 1 ק"ג בשר שפונדרה (אסדו)
4 עלי דפנה
6 גרגרי פלפל אנגלי
ראש שיני שום קלופות
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
מים עד חצי מגובה הבשר

אופן ההכנה

מכניסים את כל המצרכים לסיר לחץ, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה
ומבשלים כשעה ורבע.


* בהגשה ניתן למעוך את שיני השום השלמות על הבשר או להגיש ליד.
* בשבילי נטו בשר אך ניתן כמובן להגיש עם כל תוספת שאוהבים תפו"א
  מבושל, אורז, פסטה ...
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים