דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> סוטלג'
 
סוטלג' - פודינג אורז עם חלב וקינמון / בני סיידא
 

המצרכים

1 כוס אורז
1 מיכל שמנת מתוקה (לא שמתי)
4 כוסות חלב (שמתי 5)
¾ כוס סוכר (שמתי 1/2 כוס)
(הוספתי חופן צימוקים)

קינמון לקישוט

אופן ההכנה

1. שוטפים את האורז שמים בסיר יחד עם השמנת, החלב והסוכר ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה בינונית כחצי שעה עד שהאורז יתרכך ויתפח אך יישארו מספיק
נוזלים בסיר.

2. מסירים מהאש ומשהים 10 דקות. מחלקים לצלחות אישיות, וזורים מעל קינמון.
מגישים צונן מאוד.

* בסוגריים הערות שלי
* לעיצוב יצקתי לתבנית סיליקון
 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים