סופגניות לאופה לחם (אפשר כמובן גם ללא אופה לחם) בשימוש באופה לחם מכניסים את המצרכים לפי הסדר שהם רשומים המצרכים ¼ 1 כוסות חלב 1 ביצה טרופה ¼ כוס חמאה רכה (60 גרם) ¼ כוס סוכר 1 כפית מלח ¾ 3 כוסות קמח ½ 1 כפיות שמרים יבשים (שמתי כף) אופן ההכנה להפעיל את האופה לחם על תוכנית לישה והתפחה. אחרי תפיחת הבצק מרדדים לעלה בעובי ½ 1 ס"מ קורצים עיגולים עם חותכן עוגיות בקוטר 6 ס"מ (אני חתכתי עם קופסת טונה קטנה ריקה) מכסים ומתפיחים כ- 30 דקות עד הכפלה. מטגנים בשמן עמוק. * המתכון נלקח מחוברת מתכונים לאופה לחם