170 גרם קמח רגיל
1 ביצה
½ שקית אבקת אפיה (5 גרם)
140 גרם מיץ תפוזים
2 כפות שטוחות סוכר
1 כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה
מערבבים היטב את הבצק ומניחים לכמה דקות בצד.
בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר לא גדול (כי חבל על השמן)
שהשמן חם מורידים לחום בינוני.
יוצקים לשמן את הסופגניות בעזרת 2 כפיות או כפות קטנות.
מניחים להן בשמן ולא נוגעים. הן מתהפכות בעצמן אחרי שצד אחד מטוגן.
להוציא כשהן חום-בהיר כי הן נוטות להישרף די מהר.
לפזר אבקת סוכר ולהגיש עם ריבה, ממרח שוקולד או רסק תפוחים .
פרווה וטעים.
* אני השתמשתי ב- 175 גרם קמח תופח * ממליצה להכפיל כמויות (נגמרות מהר מידי)