דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> סופלה שוקולד
 
סופלה שוקולד / רוני ונציה
 

6 חלבונים מוקצפים עם קורט מלח
6 חלמונים מוקצפים קלות עם חצי כוס סוכר
200 גרם שוקולד מומס עם 200 גרם חמאה.
מאחדים שוקולד לחלמונים ומקפלים הכל לחלבונים.
אופים בתבנית מס' 24 כחצי שעה בחום של 170 מעלות.

העוגה צונחת קלות אחרי יציאתה מהתנור, מפדרים באבקת סוכר,
ניתן להגיש עם רוטב פירות יער, גלידה וכו'...

תוספות שלי

גנאש

200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
1 פקק ברנדי

מחממים עד המסת השוקולד (לא להרתיח)
מורחים את הגנאש על העוגה מקררים כשעתיים
מקציפים שמנת מתוקה עם כף סוכר ומורחים על הגנאש.

אפשרות נוספת

מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר מוסיפים מחית תותים
מ- 15 תותים ומורחים על הגנאש.

* התוספות עושות את העוגה לטעימה ומרשימה יותר.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים